May 18, 2022

PAKEJ PROGRAM VIRTUAL #GENBIJAKESPORTS

BERITA BAIK kepada semua pelanggan yang kami hormati! Bagi tahun 2022 (twenty twenty too) yang amat mencabar ini, kami telah menyediakan program yang berbentuk virtual bagi membantu memenuhi kalender tahunan aktiviti Kelab Sukan Organisasi anda #GBES2022

“ AKTIVITI BERSAMA KAKITANGAN SECARA ONLINE #ESPORTS #PROGRAM #VIRTUAL ”

[ #AktivitiKelab ] Semperna Tahun Baharu 2022 ini, kami dari Syarikat GenBijakdotMy Sdn Bhd yang merupakan Pengurus Acara (Event Organizer) sekaligus bergerak sebagai #GenBijakESports iaitu Kelab Sukan Elektronik : ESports Operator dimana kepakaran kami menguruskan program virtual kepada organisasi anda. 
 
Virtual, antara program yang kami tawarkan adalah :
 
Virtual Treasure Hunt
Virtual Fun Run / Ride
Virtual Team Building
Bengkel eSukan Online
Kejohanan eSukan Online
Kelainan pada kalini adalah ianya berkonsepkan ‘atas talian’ sepenuhnya. Memandangkan ketidak-tentuan terhadap varian baharu #Covid19 yang masih berlegar dikhalayak kita, ramai yang masih belum berpeluang mengadakan aktiviti bersama kakitangan/ahli organisasi.
 
Selain itu, buat julung kalinya kami tawarkan porgram/aktiviti ini kepada organisasi luar sepenuhnya setelah ianya mendapat maklum balas yang memberangsangkan selepas pertama kali kami perkenalkannya pada akhir tahun 2021. Antara pelanggan yang pernah berurusan disekitar 2021 adalah, MCMC Malaysia, Affin Bank Berhad, IJM Berhad, AZR Berhad, AADK Malaysia, KTM Berhad dan sebagainya.
 
 
 
 
Program 2021
 
 
 
 
 
Program 2022
 
 
 
Kejohanan ESports ini adalah aktiviti yang dapat mengumpulkan kakitangan/ahli dari serata pelusuk negeri diatas satu platform secara serentak. Lebih 100 peserta boleh menyertai kejohanan ESports ini dalam 1 hari. Jika bermain hanya sekadar bermain, semua pon boleh main.
 
Sila buat pilihan dari Pakej yang tertera di bawah supaya kami boleh bantu anda mengadakan aktiviti/program virtual anda. Yang pasti ramai yang akan mendapat manfaat dari penganjuran aktiviti tersebut.,
 
 
+++
 
 
InsyaAllah dengan adanya program Virtual ini kami harapkan ia akan menjadi suatu pengalaman yang boleh dijadikan kenangan bersama kakitangan/ahli organisasi anda.
 
Jangan lupa BUAT PILIHAN & reserve program anda, bertindak AWAL dan sentiasa merancang IMPIAN anda.“IF YOU FAIL TO PLAN, YOU PLAN TO FAIL”  Jumpa anda semua di AKTIVITI VIRTUAL yang akan kami LIVESTREAMkan di FB page anda. Pertanyaan sila wasap.my/601111178940/NakBookingProgram22
 
 
 
+++
 
 
Pakej A : RM35000 = 5 Program
Virtual Treasure Hunt – MLBB – PUBGM – FIFA21 – FREE FIRE
Percuma Upacara Pembukaan + Penutup
 
Pakej B : RM21000 = 3 Program
Pilihan 3 program dari sebarang aktiviti
Percuma Upacara Pembukaan + Penutup
 
Pakej C : RM7000 = 1 Program
 
Kami GenBijakEsports akan bantu anda menguruskan program anda. 
 
> Pendaftaran > Pembahagian Kumpulan > Jadual > Telegram Pengurus > LIVESTREAM
 
 
Klip Program #GenBijakESports 2022.
 
 
 
*Jom saksikan apa yang kami tawarkan #Virtual  sesuai kepada semua golongan dan seluruh Malaysia*
 
 
 
Berminat boleh terus buat tempahan di bawah.. Siapa cepat dia dapat.. Sukan Gaya Baharu, e-Sukan:point_down::point_down: