Uncategorized

[ #DAILYVIDEO ]

Posted on

“Perfection” A 1-minute short film about perfectionism, by Jannis and Gideon. Done is better than perfect. So don’t wait, and just do whatever is in your plan. Terima kasih kepada penaja utama kami #realme Malaysia kerana sudi bersama kami dalam penganjuran kejohanan kali ini. #JPN #KBS #MESF #Moonton #MLBB #CommunityHero #TNB #KulimPlantation #GenBijakdotMy Nak jadi […]

Uncategorized

REZEKI BUKAN HANYA DUIT!!

Posted on

Keluarga bahagiaKesihatan fizikal dan mentalTeam yang super awesomeSahabat2 yang baikPelanggan yang baik Itu semua rezeki juga. Semalam REZEKI kami berjumpa dengan orang hebat aka orang ‘Bukit Bintang’ pengasas kepada KL SOCIETY. Terlalu banyak sejarah2 BUKIT BINTANG yang kami berdua tak pernah tahu. Beliau adalah kelahiran BUKIT BINTANG dan menurut beliau, lebih dari 3 generasi beliau […]

Uncategorized

[PERHATIAN!! IBUBAPA YG ADA ANAK GAMERS!]

Posted on

BENGKEL E-SUKAN SEKOLAH #BES2021 SIRI 2.0 TELAH DIBUKA KPD ADIK2 GAMERS DI DALAM MALAYSIA! DAFTAR SEGERA TEMPAT TERHAD. Ye!! Mak Ayah yang ada anak2 gamers tu, inilah peluang anda untuk kembangkan karier anak2, biar mereka bermain dengan ilmu bukan bermain ‘suka suka’ tanpa hala tuju dan buang masa! Kami di GenBijakEsports AKTIF menganjurkan perlawanan E-Sukan […]

Uncategorized

GenBijakEsports with MESF

Posted on

Generasi E-Sukan Sekolah 2021 (GESS 2021) kini dilancarkan dengan kerjasama GenBijak ESports & Kementerian Pendidikan Malaysia, dan beraspirasi untuk memupuk bakat generasi muda dalam bidang esports! Selari dengan visi dan misi MESF iaitu memperkasa dan mendekatkan bidang esports generasi belia serta menyediakan platform esports yang lengkap untuk semua peminat dan pemain esports. Maklumat lanjut: https://www.mesf.gg/GESS2021realme […]

#BES2021

BACK TO BACK MEETING!!

Posted on

Alhamdullillah makin ramai yang nampak our value.Terima tawaran dari ‘orang lama’ untuk koleberatif bersama.Doakan agar semuanya berjalan lancar.Coming soon #GenBijakEsports will be ‘on the BIG SCEEN’ guys!6 tahun berjuang buat program sekolah, ramai pioneer2 luar sana kata ‘xworth la buat program sekolah’ ‘dapat sikit je’ ‘xkaya la’, its okey! Thats y we believe, our main […]

Uncategorized

#CASTER

Posted on

Temui Mr. FROST bagi #GES2021 Kedah U18 pada 19 dan 20 Mac. Korang dah ready? 19 & 20 Mac bermula dari jam 10pg-5ptg. Welcome to Mobile Legends! Jangan lupa tumpukan pancaindera anda ke FB #GenBijakESports pada setiap hujung minggu di bulan ini bagi menyaksikan pertandingan EPIC yang bakal menggegar Qalbu anda! Terima kasih kepada penaja […]

News

#TestimoniBes2020

Posted on

Rata2 semua IbuBapa berpuas hati dengan #BengkelESukan2020. Panel yang dijmput pun bukan calang2. Ramai yang request mintak jemput panel yang sama.Kami cuba juga tapi pasukan mereka sibuk/pack katanya sehingga September nanti. Jadi adik2, panel yang sedia ada sekarang pun boleh tahan hebat juga!Siapapun panel janji kita dapat kutip satu2 ilmu & pengalaman yang dikongsi untuk […]

Uncategorized

NAK BUAT SESUATU BUAT SUNGGUH-SUNGGUH SAMPAI JADI!

Posted on

Ramai antara kita punya banyak impian dan cita-cita. Pasti setiap impian dan cita-cita kita nak capai kan?, tapi pernah tak terfikir berapa banyak impian dan cita-cita kita masih belum tercapai samada sedikit masa lagi @ lambat lagi @ xnampak bayang pun lagi. BERIMPIAN tidak salah! Setiap orang punya banyak impian kan?, termasuk kami di #GenBijakEsports. […]

Update

JUALAN TSHIRT #KOYAK DIBUKA!!

Posted on

Jom dapatkan Tshirt #KOYAK sebagai tanda sokongan kita kepada Palestine yang mana 15% dari hasil jualan akan disalurkan kepada tabung Palestine. Kami percaya ramai yang TERKESAN dengan bedilan2 yang dilakukan oleh ZIONIST ISRAEL kepada saudara mara Islam kita di Palestine. Koleberatif Kelab GenerasiBijak Malaysia bersama @redza_farhan untuk bersama2 menghulurkan bantuan. Berminat untuk mendapatkan Tshirt #Koyak, […]

News

DARI HAMPIR BUNGKUS, KAMI BANGKIT DAN TERUS BERLARI!

Posted on

DARI HAMPIR BUNGKUS, KAMI BANGKIT DAN TERUS BERLARI! Xdan pandang belakang lagi.. Satu yang kami pegang, bila nak buat ‘any program’ mesti kena buat sampai jadi dan buat sampai ‘meletop’. Bila dah aim nak buat benda besar sure cabaran pun besar juga, hanya org2 yg rapat tahu apa cabaran yang kami lalui utk pastikan program […]