Team Building

TAMAT SUDAH 3H2M TEAM BUILDING BERSAMA TV ALHIJRAH SERAMAI LEBIH 180 PESERTA!!
.
#Throback, one of the best ever team building yang memang menyenangkan. Client & participant sama naik, sporting and langsung tak FUSSY!. Fussy is good! yes, but too fussy akan buatkan kita susah nak bekerjasama dengan orang lain!.
.
By the way, alhamdullillah semuanya berjalan lancar dan tiada yang MAJOR injured paling penting dan semuanya balik dalam keadaan selamat dan bergumbira. Itu paling penting!.
.
Big thanks to CEO Al Hijrah, Tn. Haji Namanzee Harris yg super sporting, Pn. Nad, En Faizal, Pn. Hada & HR team TV Al Hijrah yang bertungkus lumus untuk memastikan program berjalan lancar. Dari peringkat perbincangan bersama team #GenBijak, perbincangan bersama semua peserta & kami juga diberi peluang untuk bersama dengan peserta di dalam WS Group yang lebih 180 peserta didalamnya, satu pengalaman baru dan penghormatan untuk kami di #GenBijak.
.
Aktiviti sangat padat dari hari pertama sehingga hari terakhir. Ini adalah kali ke-2 kami menguruskan program dari pagi sehingga malam dalam keadaan yang HAPPY & TIDAK STRESS langsung. Dari trainer, fasi, crew semua yang terlibat dalam setiap program tanpa sebarang rungutan, penat tapi enjoy!.
.
Dari tak biasa jadi emcee, jadi emcee, dari tak pernah jadi juri, jadi juri, pendek kata kalau dapat client YANG TAK BERKIRA & TAK FUSSY, kami akan bagi lebih dari yang sepatutnya secara seikhlas hati.
.
Sekali lagi, terima kasih semua!, kami harap semua aktiviti yang telah dilakukan sepanjang 3h2m ini dapat dijadikan sebagai satu kenangan bersama dengan rakan2 sekerja yang lain, sekaligus mengeratkan lagi hubungan sesama insan.
.
Andai ada salah dan silap, ampun maaf kami pinta. Last but not least, team TV Al Hijrah is one of the best SPORTING TEAM we ever deal with!. Till we meet again.
.
*As usual, mencari TP @ EVENT ORGANIZER untuk uruskan program team building syarikat anda, boleh terus klik wasap.my/601128003637/NakTB23JSFB @ layari website kami di genbijak.my*
.
#GenBijakdotMy
#EventOrganizer #TeamBuilding #CorporateEvent #TrainingProvider
#Engagement #Silaturrahim #TeamWork #Enjoyable #Fun #Leadership #Bonding