#TEAMBUILDING : KAMI PERLU DAPATKAN 3 SEBUT HARGA

“KAMI PERLU DAPATKAN 3 SEBUT HARGA”
.
Rata2 client suka membandingkan harga. Mana lebih murah adalah pilihan mereka. Perasan tak tanpa kita sedar, kita sebenarnya sedang membeli KUALITI. Lagi murah barang @ perkhidmatan yg ditawarkan, lagi rendah KUALITI yang diberi.
.
Jadi disini kami nak cadangkan kepada semua bakal2 client, mulai harini, tukar METHOD pemilihan 3 sebut harga. Cuba mula dengan 3 profil syarikat. Ketepikan dulu sebut harga!. Mulakan pencarian dengan mengkaji beberapa perkara di bawah ;
.
1. Kaji WEBSITE mereka. Lihat pada pengalaman mereka menguruskan program2 yang lepas melalui testimoni, video dan gambar yg terdapat di dalam website. So pastikan mereka mempunyai WEBSITE!.
.
2. Pastikan mereka wujud di ALAM MAYA!. Posting3 yang dibuat adalah yang terkini bukan posting terakhir 3 tahun lepas!. Sekarang ni semua dihujung jari, jadi kalau mereka tak wujud di alam maya, kena lebih berhati2.
.
3. Ambil syarikat yang telah beroperasi minima 5 tahun dan ke atas. Mereka ini lebih berpengalaman, komitmen dan mudah untuk berurusan. Penting tau sebab itulah ukuran keberkesanan program anda nanti. Syarikat baru hanya fokus untuk mendapatkan pengalaman berbanding syarikat yang stabil, mereka fokus untuk memudahkan client dan sentiasa perbaiki perkhidmatan mereka dari masa ke semasa!.
.
4. Pastikan anda berurusan dengan pegawai yg berpengalaman. Kalau di #GenBijak, pegawai yang mempunyai pengalaman sebagai EO lebih dari 8 tahun yg bantu anda. Ini penting kerana anda perlu memastikan segala pesanan2 anda, dapat disampaikan kepada pihak2 yang tertentu. Salah sampai, caca marba la event jadinya!.
.
5. Bonus sekiranya TP (Training Provider) mempunyai pengalaman sebagai EO. Mereka sudah mempunyai networking yang cukup kuat dari bas, hotel & trainer. Mereka akan memberi hotel yang TERBAIK, trainer yang bersesuaian dgn kakitangan anda dan bas yg selesa & selamat untuk anda!. Selain itu, mereka juga TIDAK AKAN MEMENINGKAN kepala anda dengan meminta 1001 benda dari anda!. Know2 program sukses!
.
Ok cukup 5 tips kami kongsikan. Banyak lagi yang boleh diukur selain HARGA semata.
.
Ukurannya senang sahaja, mana mungkin kita dapat kualiti CHANEL dengan harga VINCCI.
.
Tambah BUDGET sikit janji anda dan kakitangan dapat servis yang terbaik dan kenangan yg terindah sepanjang TEAM BUILDING nanti!.
.
Jangan lupa, nak buat team building boleh roger kami. Boleh klik wasap.my/601128003637/NakTB23JS untuk info lanjut atau layari genbijak.my yang penting HRDClaimable uolls!
.
P/s : Nampak happy kakak2 kita di IJN selepas kita dah brief KELEMAHAN & KELEBIHAN setiap hotel dan lokasi yang ada dalam pakej kami!. Bila dah tau kelemahan dan kelebihan, barula senang client nak decide!
.
#GenBijakdotMy | #GenBijakEsports
#EventOrganizer | #EsportsOperator
#TeamBuilding #CorporateEvent #CorporateTeamBuilding
#School #Agencies #CorporateEvent #TrainingProvider
#Virtual #Online #Onground
#Engagement #Silaturrahim
#PenganjurESukan #ProgramVirtual #ProgramBersemuka