Team Building | HDRC

Perbincangan bermula seawal Mac lalu. Setiap persoalan, penambahan atau ubah suai, kami turutkan sehingga client benar2 berpuas hati.
.
2 minggu sebelum program, client request nak “Briefing” utk semua peserta tentang perjalanan program, ya! kami bagi seperti yang diminta, janji client puas hati!.
.
Kami faham akan kebimbangan pelanggan, kemahuan pelanggan, yang mana inginkan yang terbaik dan objektif dapat dicapai dengan mudah. Oleh itu, apa saja permintaan dan perubahan dari client, cuma kena maklumkan awal so that tak kelam kabut kemudian hari.
.
Kami sebagai TRAINING PROVIDER perlu memastikan semua pihak yang terlibat, perlu melaksanakan tugas dengan baik dan segala cadangan dan pandangan akan diambil kira. Pihak2 ini termasuklah, hotel, makanan, trainer yang terlibat, pengangkutan @ aktiviti2 tambahan. Kita nak everyone work with well preparation and happy to serve the client!.
.
Apapun, program yang berjalan selama 3 hari 2 malam ini, telah berjaya menambat hati semua peserta dari penyediaan makanan, hotel, pengangkutan dan paling best sekali aktiviti WATERSPORT yang mereka langgan. Semua ini adalah 100% HRDC Claimable tau! Client tidak perlu menambah SINGLE CENT pun. Best tak?.
.
So those company yang ingin mendapatkan pakej TEAM BUILDING kami dengan 100% claimable, cepat2 booking slot untuk perbincangan lanjut bersama team sale kami okey!. Kita bantu sampai jadi!.
.
Berminat untuk booking slot anda?, click wasap.my/60122356010/BookingSlotTB atau layari genbijak.my untuk info lanjut.
.
#TeamBuilding #GenBijak #HRDFclaimable #CorporateTeamBuilding #CorporateEvent #TrainingProvider #EventOrganizer #EventManagement