Team Building

Program Team Building 2 hari 1 malam bersama Marketing Department dari IIUM yang berlangsung di Hotel Eastin KL. “We want to increase our sale, and do help us more on technical”.. Diorang lebih perlukan “classroom method” bukan aktiviti fizikal sangat.

Dekat sini la kita perlukan TRAINER yang berkemahiran dalam bidang yang diperlukan oleh client which is Marketing, and definitely he must be KNOWLEDGEABLE, dekat sini peranan kami #GenBijak sebagai TRAINING PROVIDER dalam memilih TRAINER yang berkualiti & educated bagi memastikan objektif dapat dicapai.

Module dah cantik, tentatif dah cun, hotel dan makan mesti mau umphh, baru semangat peserta nak STAY & JOIN kan?. Penginapan la TERUTAMA sekali, yerla kat office dah penat kerja seharian, jadi bila pergi TEAM BUILDING ni, boleh juga dijadikan sebagai SHORT VACAY juga kan?.

Walaupun SHORT VACAY tapi dipenuhi dengan aktiviti2 yang bermanfaat bersama rakan2 sekerja. Masani la kita nak kenal each other dengan lebih rapat. Lagi2 bila staff ramai more than 50 and above kan?..

Mana yang JAUH tu, kita dekatkan, mana yang dekat, kita rapatkan. Kita memang TAK BOLEH UBAH sikap dalam tempoh kurang dari 2/3 hari, tetapi kalau kerap dibuat, insyaAllah tak mustahil kan?. Takde la masuk office nanti, masing2 masih TAK KENAL each other kan?.

So nak buat TEAM BUILDING dgn pakej penginapan, pengangkutan dan makan yang sesedap, harga yang BEST IN TOWN?, boleh roger kami segera okey!. cari kami di mana2, https://linktr.ee/GenBijak

#HRDTrainer #TTTHRDTrainer #TrainingProvider #CorporateEvent #TeamBuilding #HRDclaimable #KamiBuatEvent #HR #Marketing #Operation #Misad2023