Imbasan Latihan Dalam Perkhidmatan :

Seramai 80 orang kakitangan yang telah menjalankan latihan dalam kumpulan dengan menyertai pelbagai jenis aktiviti  yang telah disediakan. Latihan dalam kumpulan ataupun LDK adalah satu aktiviti berkumpulan yang sering digunakan.

.
Melalui aktiviti ini, para peserta dapat mempelajari tahap kemampuan diri sendiri dan dapat berkongsi idea dengan peserta yang lain. Selain itu, elemen kerjasama sangat diterapkan di dalam setiap aktiviti yang dijalankan supaya peserta dapat berkongsi masalah, berkongsi pendapat, membantu antara satu sama lain dan sebagainya.

.
Semasa kem dijalankan, para peserta akan menjadikan rakan pasukan mereka sebagai teman rapat sepanjang kem berlansung. Pelbagi aktiviti indoor dan juga outdoor disediakan untuk setiap peserta bagi memberi peluang kepada mereka menonjolkan kemampuan diri sendiri dan ahli pasukan.

.
Peserta juga perlu mematuhi tempoh masa yang ditetapkan. Aktiviti yang menyeronokkan ini akan membantu para peserta untuk membentuk semangat berpasukan kerana itu adalah antara tujuan utama setiap kem motivasi dan kem jati diri diadakan di setiap tempat.

.
GenBjiakDotMy
mampu untuk mengendalikan setiap program Team Building yang ingin dijalankan. Kami akan menguruskan kesemuanya dari mula sehingga habis program dengan penyediaan pengangkutan, jurulatih, makan minum dan cenderahati.

.
.
[ #TeamBuilding2022 ]
📣GenBijakdotMy akan menguruskan sebarang program Team Building yang anda ingin jalankan!
#Kem #TeamBuilding #LatihanDalamPerkhidmatan #LatihanDalamKumpulan #JatiDiri
———————————————————
Berminat untuk kami anjur program Team Building anda? #GenBijakDotMy
HUBUNGI +6011 2800 3637 kami bantu anda..
#NormalBaharu #AktivitiOutdoor #AktivitiIndoor #KamiUrusEvent #EventStaff
.
LinkTree : https://linktr.ee/GenBijak
.
#GenBijakdotMy #GenBijakESports #KelabGenerasiBijakMalaysia #EventOrganizer SB