June 28, 2022

⭕🎙🧿🎮
Semperna Ramadhan dan Syawal yang mulia ini, kami berbesar hati mengadakan MINI kejohanan e-Sukan bagi mengutip dana untuk diserahkan kepada badan atau pertubuhan terpilih. Weekend Warrior kembali.

Kelainan pada kalini adalah ianya berkonsepkan ‘bermain sambil beramal’. Selain itu, buat pertama kali juga kami akan berkoleberatif dengan NGO yang sangat aktif dalam menganjurkan kerja2 ‘kebajikan’. Diharap kerjasama ini dapat berjalan dengan lancar dan semoga banyak lagi program2 kebajikan yang akan dilaksanakan bersama.

Mini tournament “Weekend Warrior” ini adalah aktiviti bulanan untuk #AhliGenBijakEsports yang menjadikan ianya sebuah platform latihan dan membiasakan diri dengan suasana ‘perlawanan’. Syarat mendaftar sangat mudah, selain WAJIB mendapatkan kebenaran IbuBapa, setiap pasukan wajib diurus oleh Guru @ IbuBapa sendiri.

Jadi, nantikan perlawanan ‘Weekend Warrior’ yang bertemakan ‘Beramal sambil Bermain’ yang mensasarkan sebanyak 128 pasukan untuk setiap perlawanan. Doakan program ini dapat berjalan lancar.
Terus klik;-
MLBB : wasap.my/601111178940/AmalMLBB
PUBG : wasap.my/601111178940/AmalPUBG

Pendaftaran #DermaSyawal telah dibuka!

Yuran (Bukan Ahli) : RM10/seorang (wajib daftar 1 pasukan)
Yuran (Ahli #Gbes) : Percuma!!

Tunggu!!! PROMO MINGGU RAYA, yuran hanya RM30/pasukan, klik link untuk penyertaan 👇https://genbijakdotmy.onpay.my/order/form/derma_syawal

*Keahlian akan berkuatkuasa selepas pembelian program pertama*

Nak jadi Partner kami untuk program kami pada tahun ini..
👉🏼wasap.my/601128003637/Partnership
👉🏼wasap.my/601111178940/Partnership
#NormalBaharu#AktivitiUntukMurid#AktivitiUntukKelab#KamiUrusEvent#EventBudak#EventStaff#GenerasiEsukanSekolah#GES

WhatsApp : http://GenBijakdotMy.wasap.my
Telegram : https://t.me/eSukanBijak
Website : https://genbijak.my

Leave a Reply

Your email address will not be published.