Home News

Pengalaman menguruskan #GenerasiESukanSekolah2020 & #GenerasiESukanSekolah2021 akan kami kongsikan pada #Bes2021.
Cikgu2, yang berminat nak anjurkan ‘e-sport’ event sendiri di sekolah tanpa menggunakan event company @ nak jimat kos juga kami akan kongsikan rahsia dan strategi dengan menggunakan ‘apa yang ada di tangan’

Jangan tak tahu, rasanya event yang paling mahal nak buat adalah event ‘e-sport’, ada yang sampai berpuluh ribu uollss walaupun event sepenuhnya secara dalam talian.

Bukan sebab diorang ni charge tinggi nak pergi haji balik hari, tapi bergantung dengan selera klien nak mcm mana, lagi canggih dan smooth video grafik & penglibatan crew serta ‘toolsnya’ nya lagi mahal la upahnya.
But not to worry, insyaAllah kami akan kongsikan rahsia menganjurkan dengan kos yang paling minima yet program boleh berjalan dengan lancar.
Semua ini di #BengkelESukan2021, kami juga menjemput panel2 yang tak kurang hebat dalam dunia e-sukan untuk berkongsi pengalaman dan tips2 untuk berjaya dalam e-sukan.

BES2021 ni sangat sesuai kepada adik2 yang nak bermain dengan sihat, nak tahu perjalanan karier dalam e-sukan, selain tu, sesuai untuk cikgu2 @ mana2 event company yang nak anjurkan esports event di tempat anda.

Tiada rahsia, padat dan mudah faham!.
Berminat untuk daftarkan diri? Terus klik wasap.my/601111178940/Bes2021FB